Cuddling & working out


Idag var jag ledig från jobbet o började med att mysa med mejjan i soffan framför one tree hill. Sen klädde jag på mig o drog till gymmet där jag körde ett benpass. Påvägen hem stannade jag o handlade på Hemköp, då mamma o jag fick middagsbesök ikväll o jag skulle stå för maten :) 

Till middag blev det hemmagjord pizza o middagsbesöket var mormor och morfar, riktigt trevligt! 

Nu ligger jag hemma i soffan igen o kikar på one tree hill. Jobbar långdag imorgon så kommer nog gå o lägga mig snart. 

Min bror fick föresten ett brev hem idag att han skulle få ta emot ett award på en hockeygala i Maine. Riktigt roligt och ett stort grattis bästa bror.
Önska verkligen att jag kunde vara där och se dig ta emot priset, men jag hoppas det räcker nog med att pappa närvarar. Han får ta lite kort och skicka :)

Old pics from over a year ago


Idag sov jag fram tills nio innan jag hämtade datorn, la den i sängen o kikade lite på one tree hill. Har ju som sagt aldrig sett den serien o inte heller O.C, någon som föresten vet vart man kan se den online? Iaf, sen åkte jag till sjukgymnasten i Skönsberg där han kollade på axel. Tydligen en muskelsträckning eller något sånt sa han. Men vi bokade iaf ny tid o jag ska dit på måndag igen, då ska vi köra ultraljud o massera. 

Sen åkte jag hem, käkade sallad o sen gick ut med mejjan. Efter det var det dags för jobb o det gick bra på jobbet som vanligt! 

Nu har jag precis kikat på PPLs senaste avsnitt o mer one tree hill. Men är så sjukt trött så ska gå o lägga nu. Imorgon ska jag gymma o kanske jag har tur så följer Johanna med?