Från flygplatsen

Hej bloggläsare! Just nu sitter jag på en restaurang och har precis ätit middag med familjen. Annas plan gick från en annan terminal så hennes skilldes vi åt från redan på bussen mot flygplatsen. Självklart så hjälpte pappa Anna med inchecking och så. Dock så var det först en massa strul, men Anna borde sitta på planet mot London just nu!
Vi ska däremot kliva på planet om 40 minuter! 
 
Tänkte bara göra er uppdaterade på vad jag gör, men snart är jag påväg hem. Puss!

svar på kommentarer

kommer du komma ner till Hagmyren den 2-3 då det är monté eller blir du kvar i sundsvall? ;) skulle vara så underbart att bara få träffa dig igen. saknar dig något sjukt bruden :D puss lillstinis!<3

Svar:
Hej sötunge! Jag kommer att åka ner till Hudiksvall den 3:e Juli för att kolla  på trav och träffa massa folk. Saknar dig jätte mycket och hoppas verkligen att du kommer att vara där så vi kan träffas! love U <3

Hej! Måste börja att säga att jag älskar din blogg! :D Men har en fråga: Hur gammal är du och hur gammal är din brorsa?:)

Svar: Tack så mycket, jätte kul att höra! jag är född 1994 det vill säga fyllde nyss 18 år, och min brorsa är född 1996 och blir 16 år nästa vecka. kram på dig. Två timmar kvar...

Hej alla Amandas bloggläsare!
Nu är det bara två timmar kvar tills vi sätter oss i bilen och åker iväg till Boston. Mitt plan går först och familjen Nordströms plan går lite senare. Alla i familjen är väldigt excited att åka till sverige. Jag skulle gärna stranna här längre, har varit jätte bra väder, och har haft hur kul och hur mysigt som helst. Men kommer tillbaka nästa år till Amandas garduation så då har man något att längta efter! 

Amanda håller just nu på att springa runt och packa lite, och jag sitter här och bloggar. När vi kommer hem så vet jag att Amanda kommer ha kul på gatufesten, och det tänker jag också ha! 

Hoppas ni har haft det tråkigt i sverige (jk...) snart kommer Amanda hem och då vet jag att ni som är vän med henne kommer ha det superkul. dock inte lika kul som de som är vän med mig också ;) (jk again) 

Ses i sverige, and get schwasted.