uppdatering från...

..badkaret!
Efter ha varit i stallet hela kvällen så har man ju typ frysit ihjäl. Körde iaf bäbis idag, han var fin och stark som fan! 10:e april blir det provloppet med lillemannen, springer han helt utan problem då och under rekordet blir det garanterat start den 18:e april.

finns väl inte så mycket att säga.. däremot är det inte varje dag man uppdaterar från badkaret, nej inte direkt!vad är migrän?Vad är migrän?
Migrän är en kronisk sjukdom med anfall av svår huvudvärk. Anfallen varierar mycket från person till person men också över tiden, från glesa milda anfall till svåra och täta attacker. Ordet migrän kommer från franskan och är en förvrängning av det grekiska ordet hemicrania, som betyder ”halva skallen”. Migränhuvudvärken sitter oftast i ena sidan av huvudet.


migräääääään

Det är helt tomt just nu.. tomt på ideer, funderingar och tankar. Vet fan inte vad jag ska skriva.. Men kan ju trots allt berätta om dagens skoldag.

Det började med att jag hade franska, sen bad på gympan.. fast gjorde illa knät efter ett tag, sen så var jag sjuk så att jag kunde inte ta i så mycket heller.
Men eftersom vi hade bad så såg man ju också helt fuckt up ut resten av dagen, kul.

Efter de så hade vi svenska nationella muntligt. Det tyckte jag gick bra faktiskt! Vi skulle diskutera en text högt i klassen som handlade om typ snatteri, grupptryck och mer..

Efter svenskan så gick jag hem för jag fick migrän och kände mig sjuk. Så nu ligger jag här i soffan och kikar på SF-kanalen där dom precis visade så som i himmelen och ny tre solar.