Halloween

Tjo allihopa! Idag är det halloween så alla ungar i området lär nog gå bus eller godis.
Själv drar man iväg o shoppar, hare så länge.
Rangers vs Senators, lördag
I lördags så var vi på NHL match och såg New York Rangers mot Ottawa Senators. Rangers tog ledningen med 4-1 men den sista kvarten så slarvade dom som fan och Ottawa kviterar till 4-4. Det slutade iaf med att Ottawa vann på straffar, besviken tjej...

Efter matchen så drog alla hem till fannys hotell, utom jag och fanny för vi fick för oss att vi skulle ut och shoppa i spöregnet. Så vi sprang runt på New yorks gator i spöregnet för att hitta lite shopping, men slutade med att fanny BARA köpte ett par converse till oskar och jag köpte ingenting. 

Så vi drog dyngblöta till hotellet och då gick vi ut för att käka pizza. 
Efter middagen tog vi "farväl" och vi gick till vårt hotell där jag tog ett VARMT BAD!

bilderna är på: madison square garden, i taxin, käkar svenskt godis som jag fått av fanny och på ground zero där WTC rasade ner.helg i new york , fredag


Här får ni några ''snygga'' bilder från new york i fredags! 
Lite bilder från lördagen kommer snart, men tänkte berätta vad vi gjorde i fredags.


Gick ju som sagt på skolan o for hem och packade lite snabbt.. eller packa o packa.. jag glömde ju bara ner jeans. Så det enda som jag fick ner i väskan var en långärmad tröja från forever 21, så det blev mjukiskläder för mig hela helgen. Skitsamma..

Vi drog till flygplatsen och planet lyfte 18.00 och vi landade strax efter 19.00 och tog en taxi till hotellet som låg inne på manhattan. Väl framme där 20.30 så satt familjen söderberg/björken där och vi gick bara upp med våra saker o sen drog vi ut för att käka på en restaurang! Vi hade det supermysigt och ja o fanny snackade väl dööö mycket! Uscha vad jag har saknat den människan! 
Hon hade ääven med sig min segertavla från sista vinsten med betsie och en påse godis till mig med bara fiskar och chockladknappar! Tack älskade unge, godiset var döö gott!