Myser

Myser med bäbis i soffan o kikar på film. Först såg vi the silver linings och nu untouchables (fransk film). Börjar bli lite hungrig så ska väl göra iordning mat o sen kika på en till film :)
Imorgon jobbar jag hos Robert o då blir det uppstigning 06.00. Ska möta Malin på Statoil granlo 06.30 för hon ska ta hand om mason medan jag jobbar.

Hockey, godis och film

Igår var en händelserik dag, sprang o gjorde massor utav ärenden, tränade hunden, var på hockey med Jack o avslutade kvällen med att kika på film med Jack,Edwin och Erik hemma hos mig.

Nu har det slagit runt på riktigt

 
Ingen kan ju direkt ha missat miley cyrus den senaste tiden. Hon har varit en riktig snackis och det är väl mest för hennes nya look och för att musikvideon till "we can't stop" är rent ut sagt äcklig. Vad har hänt med den lilla gullig disney stjärnan som var alla 10 åringars idol? Har det slagit runt på riktigt för henne? Enligt mig så passar hon verkligen inte som en bad ass och härmar P!nk allt för mycket. Vad tycker ni?

Här är ett klipp från hennes uppträdande i VMA,. inte bara jag som var chockad över att se det här uppträdandet, utan även kändisarna i publiken, tex rihanna.