Debatt

Det är debatt på skolan nu mellan lag Obama och lag Romney. Haha typiskt USA att ha något sånt här på skolan.

jag kommer att dö av stress

Idag så var det självklart skola för stormen sandy verkade ju inte lyckats göra sitt här uppe i maine, dock förstörde den hela jersey shore. Så det vart oootroligt stressigt idag på skolan för jag hade tusen saker att göra, fick även två nya läxor och har även prov på matte på torsdag, då måste även engelska uppsatsen in som jag fortfarande inte har börjat med, har också en föreläsning att hålla i på torsdag eller fredag... blev precis klar med uppsatsen i american history idag iaf så kan lämna in den imorgon.

Fyra målningar ska in på torsdag också, har gjort tre och har en kvar. Stannade på skolan tills halv fem idag för att göra klar dom och har bara en sista kvar nu, så får stanna efter skolan imorgon igen. Ska även göra om mitt biologiprov imorgon eller en del av det för jag klantade mig på periodiska systemet. På fredag måste jag också lämna in min reflection av den första kvarten av skolan, har inte fyllt i det än. På lördag ska jag även göra en job-shadow (praktik) som mäklare.
aaahh känner att jag är SJUKT stressad och har inte ens kunnat haft tid att träna på två dagar nu, det är skandal.. falmouth highschool, ni begraver mig med  läxor o uppsatser...


saker som jag stör mig på..


- Amerikaner som tror att dom är "svensk" "tysk" "irländare" mm.. bara för att deras gammelfarmors-kusins-brorsas-fasters-gamla hamsters-förra ägare var det. Nej du är inte svensk så länge du inte är född i Sverige, okej?!

- Alla som bombar facebook med tusen bilder och uppdateringar om snö. Ja det snöar, jag tror alla fattar det nu!

- Att det är NHL lockout,. det är bara så irriterande..

- Lärare som proppar på en HUR MYCKET LÄXOR SOM HELST. Snälla ni, jag vill ha ett liv också.

- Ni som har hundra miljoner olika färger på er, nej det är inte snyggt med gröna byxor till orange tröja, rosa strumpor, blå jacka, röd mössa, lila vantar och gula skor.. det är inte pride festivalen!

Människor som jämt går runt med äckligt hår. Snälla nån duscha! Visst kan man ha äckligt hår någon gång ibland, men inte varje dag...
 
- Stormen Sandy, besvikelse.. den skulle ha blåst ner hela skolan men istället blev det några träd. Dock var halva Falmouth strömlöst den här morgonen, men ändå behöver vi gå på skolan. Enda skolan som inte var stängd idag, man blir ju less.