Lundqvist jerseyNi kan ju bara gissa en gång vem som ska få den här hockeytröjan av sin goa pappa? 
Ville först ha en hagelin tröja, men den fanns inte i lager just nu så då blev det Lundqvist istället som går minst lika bra! Det blev lite som plåster på såren då Rangers förlorade igår mot Canadiens :( 
Jag bar dock stolt mitt rangers linne både in och ut ur hallen, dom var värda att vinna igår och ledde hela matchen med dubbelt i skottstatistik. Det var bara så att våran målis (inte lundqvist) var skakis och Canadiens hade en sån jäkla tur.. 
Canadiens målvakt spelade grymt igår också och det var ingen som klev fram i rangers lag.. Hoppas verkligen att dom kommer ut sin lilla svacka snart och visar upp det grymma lag som dom faktiskt har! 
Lets Go Rangers!


B46925_large


Jag orkar inte vara sjuk längre..

Jag har enda sen i början på februari varit förkyld.. och det börjar verkligen bli riktigt riktigt irriterande!  
I början struntade jag bara i att jag hade lite ont i halsen o var snorig, så jag gick på gymmet ändå. Men när jag efter någon vecka kunde jag endast springa 2 min på bandet, innan jag hostade ihjäl mig.. då insåg jag att jag verkligen var sjuk.

Inte tillräckligt sjuk för att stanna hemma från skolan, men när Kath, jag, Jamie och Nevada åkte ner till Boston för att kika på hockey,. så blev jag kall och äntligen riktigt sjuk. Så med feber, hosta och snorig näsa var jag hemma från skolan i 3 dagar och vilade över helgen, så kände jag mig bättre att gå på skolan på måndag. Nu två veckor senare, är jag fortfarande förkyld. Är fortfarande snorig och har ont i halsen så kan inte gymma. Varje kväll har jag också varit tvungen att ta huvudvärks tabletter för jag har snor "uppe i skallen" (bihålsinflammation) och får världens migrän av det.

Trots att jag klätt mig varmt i mjukisbyxor o långkalsonger varje dag i 2 månader nu så blir jag inte frisk! 

Om jag inte blir bättre inom någon dag så måste jag verkligen till läkaren! Vill börja kunna gymma igen och gå runt o vara häning varje dag tar på krafterna! 
När ni är sjuka, har ni något tips som brukar hjälpa er att känna er bättre? Eller har ni kanske något hemligt recept på något som botar förkylning?

Tumblr_m0rr6ymrga1qcpir6o1_400_large

Happy Easter

Fick en choklad kanin, makeup remover, pengar och tandblekning!